top of page
Search

ambCAVALLS a Ràdio Caldes, Wellness i Sota les Llambordes

Aquest mes de maig ambCAVALLS hem estat convidades a dos programes de Ràdio Caldes, l'Espai Wellness amb la Marta Ramos, i Sota les Llambordes amb la Conxi Sanriu. 


A l'Espai Wellness hem explicat el potencial dels cavalls i el benefici de la interacció respectuosa amb ells. Conèixer les intervencions assistides amb cavalls, com un recurs, per la millora de la nostra salut i per al nostre benestar físic, emocional, social i cognitiu. La Marta, molt interessada en conèixer a quines persones poden ajudar, va veure com tothom, en la nostra societat, necessita el contacte amb la natura, i en definitiva, connectar de nou amb un mateix. El programa Wellness va permetre conèixer com Elaine, coach amb cavalls, i Elena López, infermera amb cavalls, atenem a les necessitats de les persones i com la resta de l'equip (els cavalls!) posa el seu granet de sorra per fer una intervenció integradora i completa.


No et perdis les entrevistes! 


Espai Wellness amb Marta Ramos: https://www.radiocaldes.cat/#!/programs/espaiwellnessdillunsales12h/radiocaldes_podcast_7046


Sota les Llambordes amb Conx Sanriu:

https://www.radiocaldes.cat/#!/programs/sotalesllambordesdivendresales11h/radiocaldes_podcast_71311 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page