top of page
Search

Càpsules ambCAVALLS

Aquest 2020 ens presenta a tots un gran repte, el de l’adaptació. La incertesa ens pot generar incomoditat, ansietat o tristesa, però també ens crea la necessitat d’adaptar-nos, gestionar els canvis i considerar noves perspectives per cuidar el nostre benestar.


Per això des d’ambCAVALLS volem donar-vos noves opcions, més fàcils, ràpides i assequibles per a tothom, per aprendre, sentir i gaudir. Arriben plenes de motivació i energia les CÀPSULES ambCAVALLS!


Us expliquem què són i com podeu realitzar-les.


QUÈ ÉS UNA CÀPSULA ambCAVALLS?


És un nou format de servei que oferim per tal de que puguis gaudir de la natura i el contacte amb els cavalls quan tu vulguis, ja sigui individualment o en grup de fins a 4 persones (per protocol de seguretat actual d’octubre de 2020).

Aquestes càpsules són sessions o tallers temàtics d’una o dues hores de durada en cada cas, que es poden realitzar de forma independent, no requereixen continuïtat.


L’objectiu de les càpsules és oferir noves temàtiques i opcions a totes les persones, atenent a la disponibilitat i accessibilitat de cadascú.


DE QUÈ TRACTEN LES CÀPSULES?


La varietat de temàtiques us sorprendrà!

No us les perdeu perquè cada càpsula dura un temps determinat i després n’apareix una altra! Farem difusió per a que conegueu en cada temporada quina càpsula ambCAVALLS teniu disponible. Esteu preparades per conèixer els cavalls com mai us havíeu plantejat? Estigueu atents a les càpsules de filosofia, salut, etologia... i moltes, moltes opcions més!


COM PUC INSCRIURE’M?


Això ha de ser molt fàcil!

Envia’ns un mail o un whatsapp, diga’ns les ganes que tens d’inscriure’t i concertem la càpsula, en l’horari que TU vulguis. Estem aquí per facilitar-te el camí al teu benestar.


A la part de contacte d’aquesta web trobaràs totes les vies de comunicació amb nosaltres, però te les resumim aquí:


- Mail: comunicació@ambcavalls.com

- Whatsapp: 633582923 – 658797709

- També via Facebook o Instagram!


ALTRES QÜESTIONS


- El pagament es realitza el mateix dia de la càpsula.

- Porteu sempre calçat tancat tipus esportiu.

- No cal que porteu RES de material; veniu lleugers, que us endureu moltíssim!

- Per l’opció de grup és important saber que formeu vosaltres el grup amb les persones que voleu, així volem evitar contactes entre diferents grups de persones durant aquest any.


Us esperem!

84 views0 comments
bottom of page