top of page
Search

La recerca avança a bon pas

ambCAVALLS som una entitat dedicada a les intervencions assistides amb cavalls aplicades a l’àmbit de la salut, per infants, joves i adults. A banda del benestar de les persones, un dels nostres pilars, com ja sabeu, és el benestar dels cavalls i la promoció d’una forma de relació més equilibrada i respectuosa amb ells. El que sovint no es veu del nostre equip és tota la tasca de recerca que duem a terme des dels nostres inicis. Són tasques de taula, càlculs, cerques, lectures i preguntes que sorgeixen de la nostra pràctica diària i que ens porten a millorar el desenvolupament de les sessions que oferim.


Una de les vies de recerca més important que estem desenvolupant és la rehabilitació oncològica assistida amb cavalls. L’any 2015 vam realitzar un estudi pilot en una pacient amb càncer de pulmó i després, del 2017 al 2019, vam desenvolupar un estudi pilot a nivell nacional aplicant la intervenció amb cavalls en dones amb càncer de mama. Els resultats d’aquest estudi seran presentats durant el proper any com a cloenda de la tesi doctoral de l’Elena López, infermera oncològica de l’equip d’ambCAVALLS.


Ara iniciem un nou estudi que ens permetrà consolidar aquests resultats i apropar els beneficis de la intervenció assistida amb cavalls a més persones.

Com pots participar?

  • Si ets una dona o home entre 20 i 65 anys.

  • Si has tingut un diagnòstic de càncer de mama pel qual estàs realitzant tractament o el finalitzaràs aquest 2022-2023.

  • Si disposes de la possibilitat de transport propi.

Gràcies al reconeixement internacional de la nostra tasca investigadora podràs realitzar el programa terapèutic de 8 sessions individuals totalment subvencionades.


A banda de la participació en aquest estudi, també organitzem tallers i sessions grupals o individuals per a que pogueu experimentar la calma i l'acompanyament dels cavalls.


Seguiu-nos a les xarxes socials o apunteu-vos al nostre butlletí periòdic (www.ambcavalls.com)
39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page