La salut i el benestar són pilars fonamentals per a la qualitat de vida.

Per què a la natura?

En una època quan la majoria de les persones vivim en entorns urbans i passem molt temps asseguts davant de pantalles i poc a l’aire lliure, sentim la importància de tornar a la natura per a connectar de nou amb el nostre entorn i despertar els sentits.


ambCAVALLS proporciona un espai en plena naturalesa on podeu gaudir del contacte amb els cavalls i viure l’equine-assisted wellness (benestar assistit amb cavalls). 

La intervenció assistida amb cavalls permet establir un vincle terapèutic entre persona i cavall, respectant la naturalesa d’ambdós, la llibertat de decisió i el potencial beneficiós per a les persones.

Per què els cavalls?

Els cavalls són éssers socials, com els humans, amb la diferència que viuen connectats al seu entorn, sensibles a les seves percepcions i presents en el moment. És un ésser que no jutja, no ens etiqueta, ni ens qüestiona, i que ens respon inequívocament a allò que, sense paraules, transmetem.
És per això que el contacte amb els cavalls té un efecte integral per a la persona: cos, ment i emocions.
Els cavalls han estat presents durant la història. D’un inici van ser aliment, després, al veure que eren animals socials i col·laboratius, els humans van començar a relacionar-se amb ells. Van esdevenir un mitjà important de transport, tant en extenses zones com en el moviment de mercaderies. Durant les èpoques de guerra, els cavalls van representar el poder i la força de moltes regions confrontades. Finalment, eren els grans companys de tasques dels pagesos, tirant de pesades eines per a treballar el camp. Avui, els cavalls són companys de vida pels humans i, en els últims anys, hem començat a entendre l’ajuda i els beneficis que permet el vincle amb ells.

logo-amb-cavalls-vectoritzat-02.jpg

La llibertat de ser un mateix, tant les persones com els cavalls, és la base del vincle que ajuda a proporcionar benestar, millorar aspectes físics o donar resposta a la necessitat expressada.

Per què ambCAVALLS?

ambCAVALLS està format per un equip de professionals de la salut i del coaching, amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’equitació i de la teràpia assistida amb cavalls. L’entorn de les sessions és obert, natural, acollidor per les persones, i respectuós amb els cavalls, un espai de benestar tant per a les persones com pels cavalls.


Com treballem ambCAVALLS?
En cada sessió t’atendran dues professionals, coach amb cavalls i infermera, per tal d’integrar totes les necessitats en una sola intervenció. No realitzem la tradicional equinoteràpia “per mitjà del cavall com a eina terapèutica i coadjuvant” (Wikipedia); per a nosaltres, els cavalls són companys i membres més de l’equip. ambCAVALLS realitzem intervencions assistides amb cavalls per tal d’integrar els beneficis físics, emocionals, cognitius, sensorials i socials des d’una perspectiva de relació respectuosa i harmoniosa.

Les sessions són realitzades a l’aire lliure i individualitzades a les necessitats de cada persona. Són un recurs rehabilitador, complementari i enriquidor per a la qualitat de vida de totes les persones.