top of page
logo-amb-cavalls-vectoritzat-01_edited.jpg
IMG_6971.png

La salut integral i el benestar són pilars fonamentals per a la bona qualitat de vida.

Per què a la natura?

Actualment, la majoria de les persones vivim en entorns urbans i passem molt temps asseguts davant de pantalles, per això tornar a la natura permet connectar de nou amb el nostre entorn, despertar els sentits i millorar la nostra salut.


ambCAVALLS proporciona un espai en plena naturalesa on podeu sentir i gaudir de l'aire lliure i del contacte amb els cavalls, endinsant-vos així en l’equine-assisted wellness (benestar assistit amb cavalls). 

La intervenció assistida amb cavalls permet establir un vincle terapèutic entre persona i cavall, respectant la naturalesa d’ambdós, la llibertat de decisió i el potencial beneficiós per a les persones.

Per què els cavalls?

Els cavalls són mamífers socials, com els humans, amb la diferència que viuen connectats al seu entorn, són sensibles a les seves percepcions i viuen el moment present.

Són éssers que no jutgen, no etiqueten, ni qüestionen, i a més, responen d'una forma clara i sense paraules a allò que transmetem les persones. 
Per tot això i molt més, el contacte amb els cavalls té un efecte beneficiós i integral per a la persona: pel seu cos, ment i emocions.

Vine a ambCAVALLS per descobrir molt més!

bottom of page