top of page
logo-amb-cavalls-vectoritzat-01_edited.jpg
IMG_6635.png

Si vols sentir-te bé durant o després del procés oncològic, vine, hi ha un cavall que et pot ajudar.

AGAFA LES REGNES DE LA TEVA VIDA

Programa de rehabilitació oncològica assistida amb cavalls

El càncer irromp inesperadament a la vida, col·locant-se a l’epicentre, condicionant-nos a nosaltres, al temps, a la família, els amics, la feina i el futur.
Si necessites tenir un espai per a tu, sentir-te bé, atendre les noves sensacions que vius, treballar el teu cos, millorar els símptomes associats al tractament (la fatiga, el dolor, la rigidesa, el moviment de braços i cames...), contacta'ns; som professionals expertes en el procés oncològic. 

 

El programa de rehabilitació oncològica assistida amb cavalls és pioner a nivell nacional. Té el reconeixement científic basat en la tesi doctoral de la infermera oncològica de l'equip i està reconegut com a mètode propi d'ambCAVALLS. Aquest programa s’ofereix com un recurs per millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer.


El coneixement professional i específic del procés oncològic, tant de la malaltia com del tractament, permet que les sessions assistides amb cavalls, especialment dissenyades i conformades, donguin resposta a les necessitats de les persones afectades, atenent als símptomes derivats de la malaltia o als estralls del tractament.


Les persones ateses al programa disposen de dues professionals expertes:

  • Infermera especialitzada en oncologia i autora de la tesis doctoral sobre rehabilitació oncològica amb cavalls que atén les necessitats específiques, coneix els tractaments i ofereix un servei integrador assistit amb cavalls.

  • Coach especialitzada en acompanyar en els processos de canvi i situacions de la vida, com ho és un procés oncològic.


Un dels pilars d’aquest programa és la recerca, amb l’objectiu de conformar una base científica i veraç que permeti desenvolupar una nova opció de rehabilitació oncològica, tant necessària per la nostra societat. Els nostres estudis apropen a la comunitat clínica a conèixer una perspectiva d’atenció a la qualitat de vida des de la natura, l’exercici físic i el benestar assistit amb cavalls.

Programació:

 

Comencem amb una sessió inicial de valoració (1 hora). Posteriorment es pot escollir:

  • Opció de val de 4 sessions individuals, amb horaris a convenir.  

  • Opció de sessions independents, individuals, amb horaris a convenir. 

Programes d'ambCAVALLS subvencionats:

  • Estudi pilot: conclòs.

  • Equinobreast-1: conclòs (2017-2021). 

  • Equinobreast-2: en curs (2023). Si has finalitzat el tractament del càncer de mama durant el 2023 o 2024, contacta'ns i t'informarem de les sessions subvencionades disponibles.

creativecc.PNG
bottom of page