top of page
logo-amb-cavalls-vectoritzat-01_edited.jpg
IMG_7020.png

Vine a descobrir la consciència plena en un entorn natural amb cavalls.

Espai Salut i Natura ambCAVALLS

Programa de benestar assistit amb cavalls: Salut i Natura

Et falta temps i espai per tu? Per respirar i cuidar-te, per simplement estar i recarregar piles?


El benestar físic, emocional i social és una necessitat vital. El benestar assistit amb cavalls (equine-assisted wellness) és una intervenció basada en una relació saludable i respectuosa amb nosaltres mateixos, amb els cavalls i amb l’entorn.

Vine a gaudir de tallers especialitzats en temàtiques de salut i benestar, jornades i sessions individuals i en grup, dirigides també a equips de treball. En totes aquestes propostes podeu experimentar les dinàmiques de comunicació i aprenentatge, respiració i moviment, per sentir-te bé, per connectar amb la natura i experimentar la relació amb un ésser coherent i present com és el cavall.

No et perdis les activitats i tallers d'ambCAVALLS!

Viu i regala les experiències amb cavalls

S'apropa una data especial, aniversari o un moment a celebrar? Pot ser l'ocasió ideal per fer un regal intangible però emocionant i estimulant: una experiència ambCAVALLS!

Regala una aproximació als cavalls des d'una mirada diferent per conèixer i experimentar tot el que ens poden ensenyar: la tranquil·litat de la seva presència, serenitat de gaudir de l'aquí i ara a la natura, la claredat i motivació. 

Es pot escollir entre diferents opcions d'experiència:

- Emociona't ambCAVALLS: descobreix i empodera't en una sessió única per tu, rodeja't de cavalls que t'acompanyin en el camí de l'autoconeixement i emoció. Sessió d'1h de durada, individual o grupal, enfocada a l'àmbit emocional.

 

- Moviment ambCAVALLS: experimentar el moviment dels cavalls és únic! Sincronitzar-te amb ells, moure't al seu ritme, aprendre a caminar al seu costat o muntar d'una forma ergonòmica que té molt a veure amb com ens sentim i pensem. Deixar enrere les pràctiques tradicionals per donar lloc a una relació única i respectuosa. Sessió d'1h de durada, invididual o grupal, enfocada a l'apropament als cavalls. Sense edat mínima. 

- Nosaltres ambCAVALLS: activitat grupal, per famílies, amicos o equips de treball. Enfocada a dinàmiques de grup, comunicació, treball en equip, resolució de reptes i sobretot, un moment compartit. Sessió grupal d'1h de durada, enfocada al treball personal en grup. 

bottom of page