top of page
logo-amb-cavalls-vectoritzat-01_edited.jpg
IMG_7020.png

Vine a descobrir la consciència plena en un entorn natural amb cavalls.

Espai Salut i Natura ambCAVALLS

Programa de benestar assistit amb cavalls: Salut i Natura

Et falta temps i espai per tu? Per respirar i cuidar-te, per simplement estar i recarregar piles?


El benestar físic, emocional i social és una necessitat vital. El benestar assistit amb cavalls (equine-assisted wellness) és una intervenció basada en una relació saludable i respectuosa amb nosaltres mateixos, amb els cavalls i amb l’entorn.

Vine a gaudir de tallers especialitzats en temàtiques de salut i benestar, jornades i sessions individuals i en grup, dirigides també a equips de treball. En totes aquestes propostes podeu experimentar les dinàmiques de comunicació i aprenentatge, respiració i moviment, per sentir-te bé, per connectar amb la natura i experimentar la relació amb un ésser coherent i present com és el cavall.

Consulteu l'agenda a les xarxes socials i al newsletter!

Regala experiències ambCAVALLS

Busques un regal original? Regala una experiència ambCAVALLS

S’apropa una data especial, un aniversari o un moment a celebrar? Pot ser l’ocasió ideal per fer un regal intangible però a la vegada emocionant i engrescant: una experiència ambCAVALLS!
Regala una aproximació als cavalls des d’una mirada diferent per poder conèixer i experimentar tot el que ens poden ensenyar: la tranquil·litat de la seva presència, la serenor de gaudir de l’aquí i l’ara a la natura, la claredat i la motivació.


Podeu escollir entre diferents opcions d’experiència; tria el millor regal per aquest moment tant especial!

  • EMOCIONA’T ambCAVALLS. Descobreix i empodera’t en una sessió única per a tu, rodejat de cavalls que t’acompanyaran en aquest camí d’autoconeixement i emoció.
     

  • MOVIMENT ambCAVALLS. Experimentar el moviment amb els cavalls és únic: sincronitzar-te amb ells, moure’t al seu ritme i aprendre que tant caminar al seu costat com muntar té molt a veure amb com ens sentim i què pensem. Aprèn a moure’t d’una forma harmoniosa i deixa enrere les pràctiques tradicionals.

 

  • NOSALTRES ambCAVALLS. Activitat grupal, tant per famílies com per amics, orientada a dinàmiques de grup, comunicació, treball en equip, resolució de reptes i sobretot, un moment compartit i un record per endur-vos.

Regala experiències, regala ambCAVALLS!

bottom of page