top of page

Si et preocupa la baixa autoestima, timidesa, impulsivitat, falta de responsabilitat, bullying, problemes de concentració, o una afectació física, ambCAVALLS et pot ajudar.

Programa de desenvolupament i habilitats per a la vida per a nens i joves

ETS CAPAÇ

Infants i joves viuen una època de canvis físics, emocionals i mentals que poden portar problemes a casa, a l’escola o l’institut. Molts d’aquests problemes amb relacions amb altres persones i el comportament. Veure’s condicionats per l’entorn, etiquetats pel seu ritme i bloquejats per situacions comporta alteracions i dificultats en el dia a dia.
 

El programa d'habilitats per a la vida per nens i joves està dissenyat per oferir un espai respectuós i professional, on oferir la possibilitat d’experimentar recursos propis i aprendre’n de nous, i motivar la superació de reptes i dificultats.
 

La intervenció assistida amb cavalls permeten millorar: habilitat comunicativa i relacional, responsabilitat, gestió i resolució de conflictes, falta d’autoestima, millora de capacitats físiques i, sobretot, ofereixen un espai de gestió personal que els permet ésser i actuar en la seva essència, sense etiquetes, i atenent a les seves necessitats com a individu en ple moment de canvi.

 

Mares, pares, professionals de l’educació i de l’àmbit psicològic, no dubteu en consultar-nos.

 

Podeu demanar una consulta i/o una sessió inicial de valoració; estarem encantades de conèixer-vos i compartir amb vosaltres com els cavalls poden col·laborar i ajudar en el vostre dia a dia.

Programació:

- Comencem amb una sessió inicial de valoració (1 hora). Posteriorment es pot escollir:

- Opció de bonus de 4 sessions individuals, amb horaris a convenir.

- Opció de sessions independents, individuals, amb horaris a convenir. 

bottom of page