L’entorn de les sessions és obert, natural, acollidor per les persones, i respectuós amb els cavalls, un espai de benestar tant per a les persones com pels cavalls.

logo-amb-cavalls-vectoritzat-02.jpg

No dubtis en consultar-nos, t'escoltem. 

Sobre nosaltres

IMG_20190213_164814_596_edited_edited.jp
EF_LUCAS1.jpg

Elena López

Elaine Fradley

Coach amb cavalls acreditada (2014), té el certificat de nivell avançat per Equilibri Escuela Internacional de

Coaching con Caballos (2018) i està formada en teràpies eqüestres (2011).

Té el certificat d’Especialització en hipoteràpia i equitació terapèutica de la Universitat de Girona (2009-2010) i el Certificat en Estudis Mediambientals de la Universitat d’Exeter del Regne Unit (2008-2010).

Graduada en Infermeria al 2014 per la Universitat de Barcelona. 

Ha cursat el postgrau en Infermeria Oncològica, Màster en Infermeria Oncològica (Universitat de Barcelona), Màster en Assaigs Clínics (Universitat de València) i Màster en Infermeria de Pràctica Clínica Avançada, menció en Oncologia (Universitat de Barcelona).

Doctorant en Psicologia de la Salut i l'Esport a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Lucas

Els cavalls són membres de l'equip i

el seu benestar és una prioritat.

Sense benestar equí no hi ha benestar humà.

Indiana

El famós Lucas. Ferm, protector i tranquil. No serà el primer en arribar, però segur que el que més ha gaudit del camí. El seu pas segur i el seu cos corpulent fan deixar-te portar per un gran mestre de la tranquil·litat i la serenor. Les seves idees són clares i la seva veu profunda, de l’experiència i la
coherència.

L’euga àrab dolça i atenta amb els petits, constant i clara amb els grans.

La història d’ambCAVALLS no seria possible sense ella, la primera equina dins l’equip. La Indiana viu en un camp, acompanyada d’en Fúria, tranquil·la i curiosa com sempre.

Furia

El cavall més veterà que gaudeix d’una feliç pre-jubilació acompanyat de la Indiana.

No perd oportunitat de tornar a la zona de treball amb les persones, on es mostra atent, dolç i vital. Ens ha acompanyat durant els últims anys, on ha demostrat la seva sensibilitat i dolçor a tothom, la seva constància i saber fer sempre.

Uni

El bombó per excel·lència. De xocolata negre, però dolç per dins, suau i intens. La seva sensibilitat ens permet treballar la comunicació clara i coherent. Té un alt nivell de doma, aprendre amb ell és una sort i un plaer per nosaltres.