top of page
Search

ambCAVALLS al curs d'Oncologia Integrativa, Universidad de Santiago de Compostela

Oncología Integrativa (V): otros modelos de atención son posibles y NECESARIOS


ambCAVALLS ens hem traslladat a Vigo, per participar juntament amb professionals de la salut, estudiants, associacions i pacients, en el curs sobre Oncologia integrativa. L’objectiu del curs és compartir evidències científiques i projectes adreçats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics.

Cal destacar, desmitificar i apropar-se al concepte de “integrativa”, no vol dir alternativa, no vol dir supersticions ni cures miracle. Integrar vol dir concebre la salut o la vida com una composició complexa, de moltes peces, a les que la medicina pot donar resposta a unes quantes, l’alimentació a unes altres, l’exercici a altres, etc. D’aquesta manera poder observar en la globalitat a les persones i a la seva salut.

Hem pogut conèixer programes molt interessants, plens d’humanitat, esforç i generositat.


Us deixem el programa: https://www.formacionmbl.com/actualidad/noticias-mbl/oncologia-integrativa-v-otros-modelos-de-atencion-son-posibles-y-necesarios.html

El programa Agafa les regnes de la teva vida, basat en la investigació científica i professional, ha estat molt ben acollit en un entorn per compartir noves propostes d'atenció als pacients oncològics. Hem gaudit al compartir projectes similars, basats en objectius comuns i explicant dificultats compartides.


El nostre camí ambCAVALLS segueix, reforçat i animat, agafant les regnes, i esperant continuar explicant-vos i apropant-vos els cavalls pel vostre benestar.

Volem aprofitar per agraïr a la Universitat de Santiago de Compostela per recolzar aquest curs tant necessari, per consolidar d’una manera profesional científica la visió de l’oncologia integrativa.


A Salvador Ramos i Lourdes Vázquez, la immillorable organització i acollida, la seva professionalitat i humanitat són exemplars.

Als ponents i assistents, quatre dies per compartir, conèixer i sobretot, recolzar i valorar l’esforç dels altres, ens emportem coneixement, però també energía i somriures, esperem tornar-nos a veure en la propera edició!

A Talaso Atlántico, excel·lent atenció personal, exquisita i saludable alimentació, ideal per gaudir del curs i també de la relaxació, mar, muntanya i aigua. Molt recomanable: https://www.talasoatlantico.com/en/



Us deixem unes referències sobre el curs:


A continuació, agraïr les paraules de la companya Ana Braña, ànima i força del projecte Cuidarse para cuidar, Grupo de Humanización del Servicio de urgencias. Hospital Alvaro Cunqueiro. Vigo.

Visiteu la nostra pàgina de Facebook i Instagram per veure més imatges i un breu tast de la xerrada d'ambCAVALLS.

11 views0 comments
bottom of page