top of page
Search

Els tallers d'octubre, tot un aprenentatge emocional per nens, joves i adults

“És fantàstic estar en mig de la natura, escoltant com riuen els nostres fills, i parlant de coses que et semblen complicades… ara veus que ja no ho són tant.”


L’objectiu dels Tallers de Consciència Emocional és veure les coses des d’un altre punt de vista i buscar recursos propis per fer-hi front. A l’aire lliure, entre els arbres i el cel, els pares expliquen les seves inquietuds mentre la Rebeca Pabón els acompanya en aquest moment de creixement personal i de millora de la relació amb els seus fills i filles. Els petits i joves de la família, mentrestant, gaudeixen de les activitats amb cavalls, les quals ens ofereixen instantànies que capgiren les expectatives i ens revelen altres formes de veure i d’interpretar-nos a nosaltres mateixos i a les nostres relacions.


El tema dels tallers d’octubre: La personalitat i els recursos d’autoacceptació.


Les dinàmiques d’observació i interacció han permès desenvolupar consciència sobre què és la personalitat, com ens veiem a nosaltres mateixos i com ens veuen els altres. Els joves sobretot adquireixen en el seu dia a dia nombrosos adjectius de cada una de les seves conductes; són així realment? Com els podem acompanyar en aquesta etapa de creixement? Què necessiten? I els més petits, com es veuen a si mateixos i al seu entorn? Quins recursos àgils i desperts tenen per afrontar el seu dia a dia? I els cavalls, el viu retrat de la personalitat autèntica i del grup cohesionat, ens han ensenyat el

perquè de cada una de les personalitats.


El grup de cavalls amb les seves característiques, relacions i comportaments ens presenten un escenari on podem identificar aspectes de la nostra vida. Els joves consideren que un dels cavalls és “vago”. Hi poden haver d’altres interpretacions? Què pensem quan el veiem motivat? Què ha canviat? A nosaltres ens passa? Què ens motiva? Si estem motivats, com es reflecteix en el nostre comportament? Doncs sembla que el cavall no és “vago”, simplement necessita motivació, companyia, suport i objectius engrescadors.


De vegades ens titllen de porucs, de poc col·laboradors, de rígids... I és com una alenada d’aire fresc quan descobrim per nosaltres mateixos que la curiositat ens pot animar, la diversió ens motiva, i el fet de baixar la guarda ens entendreix.


No us perdeu els tallers de NOVEMBRE! Tractarem sobre Comunicació i gestió del conflicte.


Inscripcions disponibles:


Us esperem!





38 views0 comments
bottom of page