top of page
Search

Tallers de reconnexió i moviment

El moviment és bàsic. Tant pels cavalls com per nosaltres.


Tothom que hagi visitat ambCAVALLS sap que, a casa nostra, les quadres ja queden només per guardar material. Els nostres cavalls viuen en camps on tenen arbres per protegir-se tant del sol com de la pluja, si volen, i on rascar-se, i gaudeixen de vistes a muntanyes properes i llunyanes, observen el seu entorn i així poden preparar-se per fer front a qualsevol canvi, com per exemple una tempesta que s’apropa. En el seu gran espai natural tenen pujades i baixades que recorren per anar a buscar aigua o canviar de pastura, i així, mouen i treballen la seva musculatura. Aquesta llibertat d’espai i moviment els permet relacionar-se entre ells, escollir companys de grup, jugar i estar junts.

Els cavalls necessiten moviment per viure, per sentir-se vius i per sentir-se regulats física i emocionalment.


I els humans? No volem el mateix per nosaltres?


El moviment és bàsic per mantenir-nos sans i allunyar-nos dels efectes del sedentarisme. La nostra societat deixa de moure’s per situar-se davant d’una pantalla. La vida actual ens genera canvis en el nostre patró de moviment habitual, ens asseu més, ens fa viure en la immediatesa i no ens permet moments de relaxació o de desconnexió.


Per això, venir a ambCAVALLS aporta aquest canvi de ritme tant necessari, tant vital.

El moviment és un element integral de les intervencions assistides amb cavalls, ja que és el punt inicial per generar canvis en nosaltres. Ens fa sentir cada part del nostre cos i ens permet treballar-lo de forma apropiada. Ens ajuda a estar conscients d’on sentim tensió o dolor, fluïdesa oalleujament. Ens fa sentir bé i augmenta les endorfines. Ens convida a interactuar i jugar amb els altres, tant cavalls com persones.


Per això, juntament amb EVOLVE, professionals que comparteixen aquesta visió sobre el moviment i la salut, hem creat aquests tallers enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones des de la visió integral de benestar, en un entorn natural i en un format on en una única sessió gaudiràs de l’atenció d’experts i de l’acompanyament dels cavalls. Amb EVOLVE y ambCAVALLS, fer exercici és divertit i diferent, és saludable i és vital.


En els taller realitzem dinàmiques amb els cavalls, entrant en el seu espai, alliberant tensions del dia a dia i realitzant exercicis de respiració conscient, de moviment corporal i de consciència del nostre cos. Després, les dinàmiques d’exercici físic guiat ens permet treballar àrees musculars, força i resistència adaptades a les nostres necessitats i finalment, la relaxació permet aturar-nos per poder assimilar el que el nostre cos i ment han treballat. Com a cloenda prenem uns moments per gaudir d’aquestes sensacions i aquest benestar.


Les persones ja comencen a repetir tallers... Vols saber perquè? Inscriu-te a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuZHCR2jRQCzArfgn3GHLTzzL8s0md2Sf8hGnLrLwsc7EoxQ/viewform

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page