top of page
Search

Caminada solidària, agafant les regnes

El passat diumenge 20 de maig vam celebrar la II Jornada benèfica pel projecte "Agafa les regnes de la teva vida". L'any passat, en la I Jornada, vam poder aconseguir, gràcies a tots els que vau col·laborar, el material necessari per començar. Aquest any, i amb el projecte ja en marxa, la Caminada solidària tenia per objectius oferir aquest apropament a les intervencions assistides amb cavalls en l'àmbit de la rehabilitació oncològica a 20 persones, per tal de poder demostrar quins beneficis aporta aquesta activitat. 


La jornada va ser tot un èxit, gràcies sobretot a la col·laboració de Paddock Valles qui va permetre desenvolupar tota l'activitat a les seves instal·lacions; Centre Excursionista de Caldes de Montbui, qui van organitzar l'itinerari i l'estructura de la caminada; la Karen Sloan, artista que va apropar les seves obres d'art i en especial unes edicions exclusives en bosses de roba per la jornada. 


A més, va ser tot possible gràcies a l'equip de suport d'ambCAVALLS, qui van preparar l'esmorzar, les activitats pels nens i van omplir de somriures tot l'entorn. 


Finalment, agraïr a tots els participants, gràcies a la vostra col·laboració FEU POSSIBLE que aquest any poguem continuar amb el projecte Agafa les regnes de la teva vida, ambCAVALLS estem enormement agraïdes de la vostra ajuda. 


A continuació podeu trobar un recull de les imatges de la Caminada Solidària:





2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page