top of page
Search

Nous tallers d'exercici físic assistit amb cavalls

Updated: Mar 3, 2022

En col·laboració amb Evolve Salud y Ejercicio iniciem un programa de tallers per pacients de càncer, per millorar la qualitat de vida abans, durant i després del procés oncològic.


En aquesta proposta innovadora, sortiràs a l’aire lliure a moure’t i sentir en un espai de gran bellesa, entre cavalls. La combinació dels dos equips de professionals us ofereix en cada taller un apropament integrador tant a l'exercici físic guiat, com a l'acompanyament emocional.


El programa el forma 4 tallers que es poden realitzar de forma conjunta o independent. Cada taller consta d'una sessió d'exercici físic i una sessió d'acompanyament amb cavalls, responent a necessitats del procés oncològic:


DISSABTE 12 DE MARÇ

TALLER: Respira, és el teu moment

La respiració és una eina imprescindible per millorar la nostra salut. Aprendre tècniques per controlar-la i millorar la nostra capacitat respiratòria ens permet relaxar-nos i incrementar l'oxigenació de tots els nostres òrgans i teixits. En aquest taller realitzarem exercicis per a la mobilització de la nostra caixa toràcica, respiracions guiades i dinàmiques de relaxació amb els cavalls, en un entorn natural i amb un equip de professionals que us acompanyarà en cada moment. A més, comprendrem com la respiració és una de les bases de l'exercici i perquè és important adequar-la als moviments que realitzem en el nostre dia a dia.


DISSABTE 7 DE MAIG

TALLER: Mou-te amb salut

La natura i els cavalls ens ofereixen la motivació perfecte per moure’ns. En aquest espai natural observarem els nostres cossos i sensacions, i els dels cavalls, mentre explorem l’entorn. Prenent consciència de com estem, començarem fent estiraments i exercici físic guiat, després convidarem als cavalls a moure’s amb nosaltres, fent pujades i baixades suaus, camins rectes i sinuosos, i descansos sota arbres o al sol, mirant un increïble paisatge natural. Observarem els moviments dels cavalls i explorarem el nostre equilibri, moviment i musculatura per sincronitzar-nos amb ells.


DISSABTE 28 DE MAIG

TALLER: Reconnecta

Les extremitats inferiors ens connecten a la terra, ens mouen i ens sostenen. Enfortir-les i reconnectar ens permet millorar la nostra salut, per això realitzarem exercicis específics d'extremitats inferiors, ens mourem per l'espai natural i enfortirem el nostre pas. Els cavalls ens ensenyaran a desplaçar-nos de forma ergonòmica i saludable, realitzarem dinàmiques que ens permetran sostenir-nos i millorar la nostra mobilitat.


DISSABTE 11 DE JUNY

TALLER: Redescobrir el tacte

El tacte és un sentit que es veu afectat pels tractaments oncològics. El tacte ens informa del nostre entorn, ens permet sentir l'escalfor, notar textures i connectar-nos. Per altra banda, el linfedema és un dels efectes secundaris més prevalents en determinats càncers, en aquest taller es treballarà específicament aquesta afectació, així com la mobilització de les extremitats superiors.


La duració de cada taller és de 3 hores. Es duran a terme a les instal·lacions d'Espai Harmonia, a Moià.


Per a més informació no dubteu en consultar-nos tant a l'equip d'Evolve (www.evolvefit.es) com a ambCAVALLS (www.ambcavalls.com)


No us perdeu aquesta oportunitat de millorar la vostra salut en plena natura i amb un equip complet de professionals, us esperem!

86 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page