top of page
Search

Xerrada i jornada amb TDAH-Santa Coloma de Gramenet

XERRADA:


ambCAVALLS vam col·laborar amb TDAH Santa Coloma de Gramenet en la seva tasca de fer conèixer aquest trastorn i cercar recolzament i recursos que ajudin a les persones en el seu dia a dia.

Les xerrades són una oportunitat per resoldre dubtes, escoltar opinions i millorar les intervencions que realitzem ambCAVALLS, atenent a les necessitats i preocupacions dels assistents. També són un espai on compartir les experiències viscudes amb els cavalls i, entre tots, continuar apropant aquest recurs al màxim de persones.


Gràcies a l'associació TDA-H Santa Coloma de Gramenet per aquesta oportunitat de presentar-vos les intervencions assistides amb cavalls com a activitat terapèutica


JORNADA:


El passat 3 de desembre els nens, joves i pares de l'associació TDAH Santa Coloma de Gramenet van gaudir d'un dia d'experiències amb cavalls. Tots van poder participar de dinàmiques i jocs on els cavalls van ensenyar-nos la importància del treball en equip i la comunicació entre tots. Una de les sorpreses de la jornada va ser la dinàmica pels pares, on també van poder experimentar de primera mà, que els cavalls són animals molt sensibles i que els reptes, per difícils que siguin, entre tots se solucionen millor. 

Des d'ambCAVALLS volem agraïr a l'associació TDAH Santa Coloma la confiança en el nostre equip així com haver compartit una jornada plena de cavalls tant especial per a tots. 






7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page